Motorroutes vanuit Buret-La Vilette. Onze TOP 3

BURET – LA VILETTE is een ideale uitvalsbasis om met de motor te toeren in het Groot-Hertogdom Luxemburg en de Duitse Vulkaan-Eifel. 

’s Morgens tanken we goedkoop vol in Hachiville – Luxemburg op slechts 4 km van Buret.

Een prachtige dagtocht lonkt om de hoek.  De wegen liggen er proper en glooiend bij.  We komen amper een wagen of motorrijder tegen. Verkeerslichten zijn een rariteit. Dit is genieten. Je proeft van je motor in de meest pure zin. Niks verstoort je plezier.

Dit gevoel hebben we al ontelbare maken kunnen doorgeven aan collega-motorrijders als we hen begeleiden.

We zien dan enkel blije, veel zeggende gezichten.  Dit is ont-stressen in de meest pure zin.  Je voelt je één met je de motor en geniet van de slingerde wegen, de mooie uitzichten, de terrasjes en het lekkere eten… Je riekt de natuur, het frisse gras, de gekapte bomen, de bloemen in bloei.

      

Deze passie delen is het toppunt van voldoening.

Woorden zeggen veel en maken je hopelijk al warm.

Overtuigen willen we je met onze motorroute top 3.  Download de routes, spring op je motor en op het einde van de dag zal je ons beamen: dit is motorplezier pur sang.  Hier moet je van bekomen.  Een drankje helpt je uit de nood.

De ene route is sneller, de andere technischer, voor elk wat wils.  Leuke terrasjes en aangename restaurantjes werden niet vergeten.  Ze vertrekken allemaal vanuit Buret – La Vilette.

Contacteer ons als je graag 100% ongestoord wil rijden. We begeleiden je met veel plezier.  info@ardennen-merckx.be

Download de routes.   Veel plezier.