Waarom ons gezin kiest voor een zomervakantie met de kinderen in de Ardennen?

BURET 2010 (136)

De Ardennen voor ons en de kinderen, dat is buiten spelen, door de bossen stappen, fietsen, outdoor-activiteiten beleven in de natuur. Allemaal vlakbij ons vakantiehuis.

Afwisselend klein of groot, ons gezin heeft een betaalbaar en comfortabel vakantiehuis gevonden voor de zomervakanties met de kinderen. Voldoende slaapkamers en sanitair comfort voor iedereen. Veel binnen en buiten ruimte ook. De vakantiehuizen bij Ardennen-merckx zitten ons telkens als gegoten. Kies hier uit de verschillende mogelijkheden.

Met kinderen op zomervakantie gaan naar de Ardennen vraagt om een keuze aan spannende activiteiten. En dat liefst in de onmiddellijke omgeving van het vakantiehuis waar je verblijft. Dankzij ons vakantiehuis bij Ardennen-merckx hebben we daar geen gebrek aan! Een week in deze vakantiehuizen is zelfs te kort om alles te beleven wat je er kan doen. En dat allemaal vlakbij! Meer weten? Hieronder alvast 6 suggesties uit de vele mogelijkheden:

Schattenjacht in Devantave

Labyrinth in Barvaux

Ferme de la Planche in Montleban

De Ravel als fietsparadijs

Parc Chlorophylle in Dochamps

Leren vissen in Hotton

Maar er is meer, jouw keuze voor de Ardennen levert hier een GAS-premie op!

Nooit van gehoord? Dat kan. GAS staat  voor Ga aan het Spelen.

En de premie om je met heel je familie en vriendengroep te komen amuseren in de Ardennen? Wel, die krijg je bij de huur van een week of midweek in elke schoolvakantie.

Ze is niet min, want een gezin met 3 kinderen bespaart niet minder dan € 80. Voor dat geld kan je met z’n allen naar minstens 2 (betalende) leuke activiteiten in de omgeving.

Surf daarom als de bliksem naar www.ardennen-merckx.be, want de grote en kleine huizen geraken sneller gevuld dan je verwacht.

Op zoek naar meer tips? Mail naar info@ardennen-merckx.be , volg onze blog of  facebook pagina.

Dit aritkel is gebaseerd op reacties uit ons gastenboek. Ben jij de volgende die een reactie achterlaat? Wij hopen het van harte!

One thought on “Waarom ons gezin kiest voor een zomervakantie met de kinderen in de Ardennen?

Comments are closed.